Dumlupınar Hürriyet İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Eğitimin çocukları daha mutlu, hayatta başarılı, evrensel yaşama uygun ve bulunduğu şartlara daha kolay uyum sağlama becerisi kazandırabileceğine inanarak ; öğrencilerimizin yaşama bakışını genişletmek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak çağdaş ve teknolojik gelişmelere uygun eğitim almalarının sağlanması amaçlanmaktadır.

Misyon: MİSYONUMUZ Hayatta bilgilere ulaşabilecek merakta,yaşamdaki değişimlere ayak uydurabilecek eğitim ve kültür birikimine ulaşmış,Milli ve evrensel ölçüleri kavrayan ve katkıda bulunan, değişimlere ve gelişimlere ayak uydurabilen, Atatürk ilkelerine bağlı laik ve sosyal toplumu benimseyebilen, kendine güvenen,çevresine saygılı, çevreyi koruyan sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.Sosyal hayatı zenginleştirecek yatırımlara önem veren öğrenciler yetiştirerek tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak.

Başarılar:

Saatler: Başlama saati 08:30 Bitiş Saati 14:30
Isınma: Kalorifer+Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0324 6135632

WEB - https://738148.meb.k12.tr

Adres - Eski Ömerli mh.İstiklal Cd. No51 TARSUS/MERSİN

Yerleşim Yeri - ESKİ ÖMERLİ MAHALLESİ İSTİKLAL CADDESİ NO:51 TARSUS

Adres - Eski Ömerli mh.İstiklal Cd. No51 TARSUS/MERSİN

Ulaşım Mersin´den Tiren ve TOK otobüsleri ile Tarsus İlçesinden Dolmuş ve Özel Halk Otobüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERSİN´ UZAKLIK :35 Km. Tarsus İlçe Merkezine 2 Km.